Inklokken, Overdracht, medewerkers rapportage en scannen vanuit Handheld.

We hebben weer een paar mooie aanpassingen aan het Scanfie systeem doorgevoerd. Hier lees je welke functies recentelijk zijn toegevoegd.

Inklokken en Uitklokken

Er is onlangs een nieuwe module uitgebracht waarmee medewerkers aan het begin en einde van hun dienst kunnen inklokken en uitklokken. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen of je handmatig inklokken verplicht wilt stellen of dat het inklokken automatisch wordt geregistreerd bij de eerste aanmelding. Lees hier meer over het instellen en gebruiken van de Inklokken-module.

Overdrachtbon

Je kunt nu een overdrachtbon printen waarop je de volgende gegevens kunt zien:

- De in- en uitkloktijden van de medewerker

- Het totaalbedrag van de omzet

- Statistieken van bijzondere mutaties

- Een overzicht van de openstaande tafels

Als je de Inklokken-module gebruikt, wordt de overdrachtbon automatisch afgedrukt bij het uitklokken. Lees hier meer informatie!

Medewerker rapportage

Nieuw in het backoffice menu is Rapportage > Medewerkers. Hier maak de deze rapportages:

• Chronologische Mutaties = Een overzicht van alle bijzondere handelingen die door de geselecteerde medewerker(s) zijn uitgevoerd binnen het gekozen dagjournaal: Kas uit, kassalade openen, bon annuleren, minbon maken, en de in- en uitkloktijden.
  • Inkloktijden per medewerker (per journaal) = Alle in- en uitkloktijden voor de geselecteerde medewerker(s) binnen het geselecteerde dagjournaal.

Tafel QR en Groepen scannen met handheld

Vanuit een handheld device kun je direct de tafel QR code of een groepscode scannen en een bestelling opnemen. Hiermee hoef je niet handmatig de juiste tafel meer te selecteren! Dit werkt vanaf Scanfie POS app versie 1.39. Wanneer je via de Google Play store automatisch updaten hebt toegestaan wordt je app automatisch bijgewerkt, update de app anders handmatig. Je leest hier meer!