Overdrachtbon

Print een overdrachtbon aan het einde van je dienst.

Overdrachtbon afdrukken

Een overdrachtsbon kan worden afgedrukt via een POS terminal die aan een bonprinter staat gekoppeld. Er zijn twee manieren waarop een overdrachtsbon afgedrukt kan worden:

1. Automatisch bij uitklokken
2. Handmatig

Op de overdrachtbon zie je deze gegevens:

• In- en uitkloktijden van de medewerker
  • Omzet totalen
  • Statistieken bijzondere mutaties
  • Overzicht van de openstaande tafels (gesorteerd op langst openstaande tafel bovenaan)

Automatisch overdrachtbon printen

Wanneer je gebruikt maakt van de module Inklokken in je Scanfie systeem wordt op het moment dat een gebruiker uitklokt automatisch een overdrachtsbon afgedrukt.

Handmatig een overdrachtbon printen

• Klik rechtsboven in op je medewerkers naam
  • Kies dan "Overdracht"
  • De overdrachtbon wordt afgedrukt op de bonprinter die aan deze POS terminal staat gekoppeld.