Hoe werk je met meerdere bereidingsplaatsen

Werkt jouw locatie met meerdere bereidingsplaatsen? Dan is het mogelijk om per gebruiker in de backoffice in te stellen welke bereidingsplaatsen deze mag zien en afvinken.

Bij een nieuwe bestelling verschijnt bij een nieuwe digitale bon gele bel en afvink knopjes naast het type bereidingsplaats gekoppeld met de ingelogde gebruiker.

Nieuwe digitale bon

Nieuwe bon zichtbaar op het Bestellingen scherm in de backoffice:

Gast oproepen (let op, alleen wanneer bestellingen worden afgehaald)

Het belletje wordt gebruikt indien er gewerkt wordt met afhaal en de gast mag worden opgeroepen.

Bereidingsplaats gereed

Het afvinkknopje naast de bereidingsplaats geeft aan dat de artikelen voor deze bereidingsplaats gereed zijn. Bij het afvinken van alle vinkjes door alle bereidingsplaatsen sluit automatisch de bestelling. Zo kan bijvoorbeeld elke foodtruck los aangeven dat hun gedeelte van de bestelling gereed is en blijft de bestelling bij andere foodtrucks openstaan tot hier ook is aangegeven dat hun deel van de bestelling gereed is.

Beheerder en gebruikers zonder bereidingsplaatskoppeling

Gebruikers zonder koppeling met een specifieke bereidingsplaats kunnen alles van een bestelling inzien en de gehele bestelling direct afvinken.