Bestellingenscherm

Onder het kopje 'Bestellingen' in de backoffice worden alle lopende bestellingen getoond. We hebben een uitserveerscherm en een keukenscherm (Kitchen Display Screen).

Het Bestellingenscherm wordt realtime ge-update bij (bijvoorbeeld) een nieuwe bestelling, of wanneer een bestelling wordt geannuleerd.

Lopende bestellingen kunnen eenvoudig worden bekeken op een scherm.

Uitserveerscherm

Keukenscherm

De bestelling wordt groen wanneer de bereiding is gestart.