Waar kan ik de QR-code van de tafel vinden?

Wil je zien hoe je gasten het bestelsysteem zullen zien? Of heb je (tijdelijk) even een printje van de QR-code nodig?

Ga naar Gebieden, en klik op de "Details" knop (indien aanwezig - afhankelijk van je licentie).

Klik vervolgens op de tafel waarvoor je de QR-code wilt bekijken.

Klik op het tabblad QR-code. Hier vind je de QR-code en een directe link om zelf op het huidige apparaat naar het bestelsysteem te gaan.