Tookan koppeling

Scanfie ondersteunt een koppeling met Tookan middels onze Tookan plugin. De koppeling kan door ons worden geactiveerd, gebruik makend je eigen account of via ons Tookan account.

Tookan instellen

Om Tookan te laten werken vanuit Scanfie hebben we een zogenaamde API key nodig. Deze key kan worden aagevraagd bij de instellingen van Tookan.

Scanfie ondersteunt naast de standaard functionaliteit ook de standaard "Food Delivery" template. Wanneer deze beschikbaar is worden ook alle bestel gegevens meegegeven (order items, bezorgkosten, etc).

Om de "Food Delivery" template aan te maken ga je onder instellingen naar het kopje "Templates" en kies je "Add from Library":

Laat de namen van de velden op hun standaard waarden staan en klik op opslaan.:

De Tookan bestellingen worden nu automatisch doorgestuurd op het moment dat de besteltijd van een bestelling wordt ingesteld.