Tijdslot blokkeren

Binnen Scanfie zijn er uitgebreide mogelijkheden om een tijdslot automatisch te blokkeren, in zijn geheel, voor afhaal en voor bezorgen. Deze instellingen vind je onder Webshop > Bestel instellingen.

Toch kan het soms voor komen dat je een tijdslot handmatig wilt blokkeren, bijvoorbeeld door een grote bestelling, onderbezetting of omdat het juist te rustig is. Daarom kun je ook een tijdslot handmatig blokkeren, in zijn geheel, of enkel voor afhalen / bezorgen.

Klik hiervoor in de kassa op "Planning", of ga naar Bestellingen > Dagplanning.

Klik vervolgens op een tijdslot.

Je kunt hier kiezen of je het tijdslot alleen wilt blokkeren voor afhalen, voor bezorgen of voor beide.

Let op, dit moet je herhalen voor elk tijdslot van een kwartier indien nodig.

Gasten kunnen nu niet meer bestellen voor het aangegeven tijdslot voor afhalen en/of bezorgen.