Review knop naar custom pagina leiden

Nadat een bestelling is geplaatst kunnen je gasten een review plaatsen. Standaard wordt hier verwezen naar de review pagina van Scanfie. Het is mogelijk deze tekst en link te personaliseren.

• Ga naar Account > Pagina's
  • Klik op +Pagina toevoegen
  • Vul deze velden in:
    • Titel = review-us
    • Stamobject = leeg laten
    • Volgorde = niet van toepassing
    • Titel = naar keuze
    • Pagina ID = review-us
    • Onderwerp = naar keuze
    • Omschrijving = naar keuze
    • Inhoud = Geef hier de tekst en de link op die je wil tonen in plaats van onze standaard tekst en link.

TIP: Als je de opmaak van de knop wil behouden, geef in het vak Inhoud dan de HTML code hiervan op.

• Klik eerst op de knop voor code weergave
  • Kopieer exact de onderstaande code, en vul waar plak-hier-jouw-link staat de url op van de pagina waar je naar wil verwijzen. (tussen de aanhalingstekens).
  • Wil je de tekst in de knop wijzigen, pas dan de tekst >Review op Google< tussen de haakjes aan.

Code:
<a href="plak-hier-jouw-link" class="btn btn-primary btn-lg mb-2 mr-md-2 d-block d-sm-inline-block"><i class="fab fa-google mr-2"></i>Review op Google</a><p></p>