Product voorraad beheren

Je kunt producten handmatig op uit-voorraad zetten, of Scanfie automatisch de voorraad bij laten houden.

Ga naar Assortiment > Producten, en klik bij het betreffende product op de optie-knop en kies daar "Voorraad instellingen":

Handmatig de voorraad bij houden

Je kunt handmatig een artikel op niet-voorradig zetten door "Automatisch voorraad bijhouden" uit te laten staan, en de Uitverkocht status aan te zetten. Weet je al wanneer je dit artikel weer op voorraad zult hebben? Je kunt hier gelijk aangeven wanneer dit artikel weer voorradig is, zodat deze automatisch weer op voorraad wordt gezet. Dat scheelt weer handelingen en mogelijke fouten!

Automatisch voorraad bijhouden

Wil je dat Scanfie automatisch de voorraad voor je bijhoudt en het artikel op uitverkocht zet?

Zet dan "Automatisch voorraad bijhouden" aan en geef de huidige voorraad op. Scanfie zal na het plaatsen van een bestelling automatisch de bestelde hoeveelheid in mindering brengen op de voorraad. Ook wordt voorkomen dat er meer wordt besteld dan de huidige voorraad tijdens het bestellen. Zodra de voorraad op 0 komt, wordt het artikel gemarkeerd als niet voorradig.

Klik onderaan op Opslaan.