Overzicht rollen

Een overzicht en beknopte beschrijving van de beschikbare gebruikersrollen en de beschikbare menu's per rol.

Beknopte beschrijving per rol

Let op: Heb je in je Scanfie omgeving een voor jullie organisatie specifiek aangemaakte rol dan staan deze niet beschreven in dit overzicht.

Operationeel medewerker + Product permissies Zelfde als de operationeel medewerker (zie onder) maar met extra rechten op het beheren van producten
Keukenscherm Deze rol heeft alleen toegang tot het Bestellingen scherm en het afvinken van bereidingen
Operationeel medewerker Deze rol wordt het meest gebruikt, hiermee kunnen geen wijzigingen worden gemaakt aan bijvoorbeeld assortiment of rapportages bekeken worden, maar kunnen wel bestellingen en betalingen worden ingevoerd (kassa), minbonnen worden aangemaakt enzovoorts.
Beheerder Deze rol kent de meeste rechten, inclusief het bewerken van menukaarten, producten, etc.
Alleen kiosk rechten Deze rol is beperkt tot het beheren van 1 of meerdere kiosken
Keuken en voorraad Deze rol is hetzelfde als het keukenscherm, maar met extra rechten om de voorraad van producten te wijzigen
Boekhouding Alleen toegang tot het dashboard en omzetrapportages.
Kelner Alleen bestellingen invoeren. Kan niet afrekenen.
Operationeel medewerker beperkt Deze rol zit tussen Operationeel medewerker en kelner in.

Beschikbare schermen per rol

Bekijk hier een overzicht welke landingspagina's beschikbaar zijn per rol. Let op: Het kan zijn dan voor sommige rollen niet alle functies op een pagina beschikbaar zijn. Zo kan bijvoorbeeld de rol kelner wel via het scherm 'kassa' een bestelling invoeren, maar deze niet afrekenen.