Opmerkingen bij order of orderregel

Medewerkers kunnen in de kassa een opmerking plaatsen bij een specifiek product of voor de hele bestelling.

Opmerking voor hele bestelling

Rechtsboven in het kassa scherm kun je op de knop met de praatballon klikken om een opmerking toe te voegen voor deze bestelling.

Op de handheld klik je eerst onderin het scherm op de knop met de pijltjes naar boven, vervolgens is dezelfde knop zichtbaar als op de kassa.

Na het boeken van de bestelling is de opmerking opgeslagen.

Opmerking voor een product

Er zijn twee mogelijkheden om in de kassa een opmerking te plaatsen bij een specifiek item.

Vooraf

Weet je voordat je het product hebt toegevoegd aan de bestelling al dat je een opmerking wilt plaatsen? Klik dan op de knop links naast de 0 in het numpad, en vervolgens op het product dat je toe wilt voegen. Er opent nu een scherm waar je een opmerking kunt plaatsen.

Achteraf

Heb je het product al toegevoegd aan de bestellijst maar wil je toch nog een opmerking plaatsen? Klik dan in de bestellijst op de naam van het product. Er opent nu een scherm waar je de opmerking kunt plaatsen.