Omzet- en verkooprapportage

Op deze pagina leggen we uit hoe je een rapportage maakt over een op te geven periode, bijvoorbeeld een week of een maand. Deze rapportage staat los van de gemaakte journalen in de opgegeven periode.

• Ga in de backoffice naar Rapportage > Verkopen, alleen Beheerders hebben toegang tot dit onderdeel.
  • Kies het gewenste rapport, er zijn verschillende type rapportages beschikbaar. Bijvoorbeeld "Financieel rapport", deze komt exact overeen met het deel Financieel in de journalen of "Verkooptotalen per product", deze toont per product de verkochte aantallen in de geselecteerde periode.
  • Kies één van de vooraf gedefinieerde periodes in de dropdown, of kies een eigen periode door  te klikken op "Meer filters" en zet dan "Manueel datumbereik" aan. Kies zelf een van- en tot datum.
  • Klik op rapport genereren. Nadat het rapport gemaakt is wordt deze in je browser weergegeven. Je kunt het rapportage vervolgens ook downloaden als .csv bestand om vervolgens in een andere toepassing te gebruiken.