Menukaart vertalen

Op deze pagina vind je uitleg over hoe je je menukaarten en producten eenvoudig kunt vertalen zodat al je gasten gebruik kunnen maken van je digitale menukaart.

Menukaart

De naam en de omschrijving van de menukaart kunnen worden vertaald. De omschrijving van een menukaart wordt altijd bovenaan de pagina getoond wanneer de menukaart wordt geopend. Klik bij de betreffende menukaart op "Kenmerken bewerken", boven het veld naam en omschrijving wordt het huidige aantal vertalingen getoond. Door er op te klikken kun je een vertaling toevoegen of bewerken. De backoffice werkt standaard met de taal Nederlands.

Vervolgens kun je het betreffende veld vertalen in de gewenste taal. Klik eerst op de taal (EN voor Engels, DE voor Duits en FR voor Frans).

Met de knop "Automatisch vertalen vanuit NL" geven we je een suggestie voor de vertaling. Deze kun je nog aanpassen en vervolgens opslaan.

Producten

Producten kunnen op dezelfde manier vertaald worden. Ga naar Assortiment > Producten en klik op het pennetje om te bewerken, of ga via de menukaart en kies er voor om het product voor alle menukaarten te bewerken. De naam, korte omschrijving en lange omschrijving kunnen worden vertaald op dezelfde manier als hierboven beschreven.