Menukaart per bestel type laten afwijken

Het is mogelijk om secties van een menukaart per besteltype wel of niet te tonen. Zo kun je een deel van je kaart bijvoorbeeld wel tonen op het terras maar niet voor afhalen.

Ga naar Assortiment > Menukaarten en klik op het bewerk-icoon om de menukaart te bewerken.

Je ziet de ingestelde secties van deze menukaart. Klik op het bewerk-icoon achter de sectie die je wel of niet wilt tonen.

Aan de rechterkant kun je aanvinken voor welk type bestelling je deze sectie wil tonen. Als je hier niets aanvinkt wordt de sectie getoond bij alle bestel typen*.

*Uitzondering: Bij bestel type Opwaarderen worden uitsluitend producten met type “Wallet opwaardering” getoond.

Klik op de knop “Opslaan” om de instellingen op te slaan.