Manueel update voor Sunmi POS-Terminal starten

Controleer of er updates zijn voor je POS-terminal en installeer deze.

Houdt er rekening mee dat je de Scanfie kassa niet kunt gebruiken tijdens het uitvoeren van een update. Doe dit dus bij voorkeur buiten openingstijden, of wanneer je de specifieke POS-terminal niet nodig hebt.

1. Houd de AAN-UIT knop aan de linkerzijkant van het scherm ingedrukt.
  2. Klik rechtsboven in op "Exit Kiosk" mode
  3. Vul de toegangscode in. Vraag indien niet bekend de code op via support@scanfie.nl
  4. Open de app-map "Tools". Het kan zijn dat je een keer op je scherm moet swipen om deze map te zien.
  5. Start de app System Update
  6. Er wordt aangegeven of er een update beschikbaar is.
  7. Start de update

TIP: Klik op de knop "Speed limit"
zet de maximale download snelheid hoger om je update sneller binnen te hebben,
of juist lager wanneer je niet te veel belasting op je netwerk wil geven.

Als de update klaar is keer je terug naar het startscherm en start je de Scanfie POS app weer op!