Klearly instellen op de handheld

Lees hier hoe je Klearly betalingen kunt accepteren op je Sunmi handheld

Klearly - Je telefoon als mobiel pinapparaat - Klearly

Indien je een handheld hebt waarop wij nog geen Klearly hebben geactiveerd voor je, voer je de volgende stappen uit:

• Zorg er voor dat je een Klearly account aanmaakt volgens de instructies van Scanfie. Nog geen Scanfie Klearly account? Neem dan contact met ons op.
  • Start je Sunmi handheld op
  • Houdt de aan/uit knop ingedrukt en klik op "Exit kiosk"
  • Voer de Scanfie pincode in. Weet je de pincode nog niet? Neem dan contact met ons op
  • Ga naar Instellingen > Verbonden apparaten > Verbindingsvoorkeuren en zet hier NFC aan
  • Open de Sunmi "App Store"
  • Zoek Klearly en klik op Install
  • Klik op Open of ga naar het startscherm, swipe eventueel tussen de schermen en klik op de Klearly app
  • Geef toestemming voor alle gevraagde toegang
  • Klik op Inloggen
  • Voer het e-mailadres en wachtwoord in van jouw Klearly account en klik op Log in
  • Vul desgevraagd de verificatiecode in die je ontvangt in je e-mail
  • Klik op de home button en start de Scanfie app
  • Login en voer een betaling uit via Klearly om de volledige werking te testen, de eerste transactie zal wat langer duren, maar de volgende transacties worden wel snel verwerkt

Gelukt? Dan ben je helemaal klaar om betalingen te ontvangen via Klearly op je handheld!