Integratie met Pushover

Lees hier hoe je een integratie met Pushover instelt.

Om een pushover account te koppelen, heb je een aantal dingen nodig:

• Een Pushover account (heb je deze nog niet? Registreer deze dan via https://pushover.net/signup)
  • Een App in je Pushover acccount met unieke token key
  • Onze pushover plugin ingesteld op je Scanfie account
  • De pushover app geinstalleerd op je mobiele telefoon

De pushover plugin aanmaken of instellen in Scanfie

Ingelogd als beheerder heb je onder Account het kopje "Plugins".

Druk bij de pushover plugin op het plusje:

Het volgende scherm verschijnt:

User key

De user key kun je vinden op de pagina na het inloggen bij Pushover:

App key

De App key bestaat pas na het aanmaken van een nieuwe applicatie

Geef de applicatie de naam "Scanfie" en druk op "Create application"

Sla de plugin gegevens op bij het scherm in Scanfie en de koppeling met Pushover is direct actief!

Berichten ontvangen

Om berichten te ontvangen moet je een pushover app installeren op de mobiele telefoon. Meer informatie vind je op https://pushover.net/clients