Integratie met Nostradamus

Scanfie heeft een directe koppeling met Nostradamus. Koppel Nostradamus met de Scanfie kassa en wij zetten je omzet in Nostradamus.

Om de koppeling te activeren hebben we je API sleutel en je Nostradamus domeinnaam nodig. Deze gegevens kun je opvragen via Nostradamus.

Nostradamus domeinnaam: Dit is de domeinnaam waarop je inlogt in je Nostradamus acount. Bijvoorbeeld jouwbedrijf.nostradamus.nu.
API sleutel: De API sleutel kun je opvragen via Nostradamus. Geef hierbij aan dat je de API sleutel voor koppeling met Scanfie wil ontvangen.

Nadat je beide gegevens hebt ontvangen we de domeinnaam en API sleutel graag via support@scanfie.nl.

Aan het gebruik van een koppeling met Nostradamus zijn kosten verbonden.
Heb je interesse in een licentie neem dan contact met ons op voor meer informatie!