Integratie met Formitable

Scanfie heeft een directe koppeling met Formitable. Koppel Formitable met je Scanfie kassa en wij importeren reserveringen, contactgegevens en (deel)betalingen automatisch uit Formitable.

Om de koppeling te activeren hebben we je Restaurant sleutel en UUID nodig. Deze gegevens kun je opzoeken in je Formitable account.
  • Log in bij je Formitable account
  • Klik op je gebruikersnaam
  • Bij "Je Sleutels" staan de restaurant sleutel en UUID vermeld. Kopieer deze en stuur de gegevens naar support@scanfie.nl.

Aan het gebruik van een koppeling met Formitable zijn kosten verbonden.
Heb je interesse in een licentie neem dan contact met ons op voor meer informatie!