Inloggen

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord, met personeelsnummer en/of met pincode

Navigeer snel naar:

Inloggen met gebruikersnaam

Het inloggen met wachtwoord is voor inloggen via een internet browser de enige inlog-methode. Ga naar https://bediening.scanfie.nl/ of start de Scanfie POS Android app*. Klik op het tabblad "Gebruikersnaam".

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen".

Via het loginscherm heb je ook de volgende opties:

• Wachtwoord vergeten: Vul je e-mailadres in en klik op "Doorgaan". Er wordt een link gestuurd om een nieuw wachtwoord in te stellen. Let op: Als je een niet-bestaand e-mailadres hebt ingevuld bij je gebruikersaccount, dan kun je geen link ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen. In dat geval kun je aan een beheerder vragen om een ander e-mailadres of een ander wachtwoord in te stellen via je gebruikersaccount.
  • Statuspagina: Link naar de Scanfie statuspagina. Op deze pagina vind je de meest recente informatie over de status van de Scanfie infrastructuur. Daarnaast worden er ook links gegeven naar de actuele statuspagina's van betalingsproviders.
  • Kennisbank: Link naar de Scanfie kennisbank.

Inloggen met personeelsnummer en pincode

Inloggen met een pincode is vanwege veiligheidsoverwegingen alleen beschikbaar bij gebruik van onze Android app (Scanfie POS App). Zorg er voor dat je apparaat is gekoppeld als POS Terminal, lees hier hoe dat werkt.

Per gebruiker kan bij de gebruikersinstellingen het personeelsnummer en een viercijferige pincode worden ingesteld waarmee ingelogd kan worden. Bewerk een gebruiker om deze twee velden in te kunnen stellen.

Ook is het via je accountgegevens instelbaar of je wil inloggen met personeelsnummer + pincode of alleen met de pincode. Bij inloggen met alleen pincode moet elke medewerker een unieke pincode hebben. Lees hier meer over de gebruikersinstellingen.

• Klik op het login scherm op het tabblad PIN
  • Vul je medewerkersnummer in
    • Indien toegestaan kun je ook onderaan direct op je personeelsnummer klikken om deze in te vullen.
  • Vul je PIN code in
  • Klik op Inloggen

Inloggen met alleen pincode

Om alleen met een pincode in te kunnen loggen moet dit door een beheerder in de accountinstellingen aangezet zijn.

Wanneer gebruik wordt gemaakt van Alleen met pincode inloggen moet voor elke gebruiker een unieke PIN code zijn aangemaakt. Aan de hand van de PIN code wordt direct de juiste medewerker ingelogd.

• Klik op het login scherm op het tabblad PIN
  • Vul je PIN code in
  • Klik op Inloggen

Uitloggen

Na het inloggen kan bovenin het scherm op het verwissel icoon worden geklikt om snel van gebruiker te kunnen wisselen.

Het is voor de Scanfie POS Android app ook instelbaar om automatisch uitgelogd te worden.
Lees hier meer.