Hoe vraag ik een gang uit?

Als je gangen hebt ingesteld kun je de volgende gang uitvragen bij de keuken. Er wordt nadat de gang is uitgevraagd een digitale werkbon getoond op het keukenscherm of een papieren werkbon geprint.

Benodigde instellingen

Om gebruik te maken van gangen en het uitvragen van gangen zijn een aantal instellingen van belang.

1. Uiteraard moeten er allereerst gangen zijn aangemaakt bij Assortiment > Gangen.

2. Ook moet bij de menukaart secties een gang zijn ingesteld. Je kunt per product eventueel ook een afwijkende gang instellen. Je ziet op de menukaart de ingestelde gang voor de sectie of product:
  3. Bij gebruikt van papieren werkbonnen moet een printconfiguratie zijn ingesteld voor het uitvragen van de gang. Kies de bonopmaak "gang uitvragen" en zet het de instelling printen plannen op "na uitvragen gang".

Gang uitvragen

• Open het vloerplan waar de uit te vragen tafel op staat.
  • Klik op de actie knop Gang
  • Klik daarna op de tafel waarvoor je de volgende gang wil uitvragen

• Klik in het volgende scherm op de gang die je uit wil vragen.

De uitgevraagde gang verschijnt op het keukenscherm of wordt geprint bij gebruik van bonprinters.