Hoe stel ik de volgorde van producten op de kassa / tablet in?

Je kunt zelf instellen in welke volgorde de producten zichtbaar zijn.

• Ga in het menu naar Assortiment > Menukaarten.
  • Klik op het potlood-icoon voor de menukaart die je wil aanpassen.
  • Klap de menukaart-sectie open waarin je de producten wil sorteren.
  • Klik met de linkermuisknop op het product, en houd vast.
  • Sleep het product naar de positie waar je deze wil zetten. Met de stippellijn wordt aangegeven op welke plaats het product wordt gezet.

• De producten worden op het kassa scherm van links naar rechts getoond, in dezelfde volgorde zoals deze in de menukaart sectie zijn ingesteld. Hoeveel producten op 1 regel worden weergegeven is dynamisch en afhankelijk van het schermformaat.