Groep aanmaken

Een nieuwe groep aanmaken kan via de kassa of in het groepen scherm. Ook kunnen groepen automatisch worden aangemaakt op basis van een reservering (via een plugin).

Bij het aanmaken van een groep kun je de volgende informatie opgeven:

• Aantal personen;
  • Of de groepsbon open mag blijven staan bij het sluiten van het (dag)journaal / z-afslag, zodat ze op een andere dag mogen afrekenen;
  • Of ze later mogen betalen (indien voor overige gasten direct afrekenen via de QR-code verplicht is, geldt dit niet als men zou bestellen via deze groep QR-code);
  • Klantgegevens;
  • Het is mogelijk om de groep direct te placeren aan een tafel, zodat dit ook op het vloerplan zichtbaar is;

Het is mogelijk om de groep op te slaan en eventueel om ook direct een bestelling in te voeren voor deze groepsbon via de kassa.