Een achtergrond afbeelding of video inladen op de bestelzuil

In dit artikel lees je hoe je zelf de achtergrond kunt instellen voor jouw bestelzuil.

De opmaak van een bestelsite is in te stellen onder het kopje "Kiosk" in de backoffice.

Onder het kopje opmaak is het mogelijk een achtergrond afbeelding in te laden, of een video URL:

Afmetingen

De dimensies voor een bestelzuil (in portret modus) zijn 1080x1920 pixels en deze dimensies zijn dan ook de ideale afmetingen voor zowel een achtergrond afbeelding als de video.

Video-URL

De zuil opmaak heeft ondersteuning voor 2 type formaten:

• Een youtube (embedded) URL - let op, youtube short video's worden niet ondersteund
  • Een direct webadres naar een videobestand (bijvoorbeeld een .mp4 bestand).

Achtergrond & Video-URL

Het is ook mogelijk om zowel een achtergrond als video achtergrond in te stellen. In het geval dat een video niet geladen kan worden tonen we dan de achtergrond afbeelding.