De systeem knoppen uitschakelen op de Sunmi L2s_PRO

Doorloop deze stappen om de knoppen op de L2s_PRO uit te schakelen

De Sunmi L2s_PRO heeft 3 knoppen onderaan het scherm zetten onder in de zwarte balk, voor terug, Home en recente apps. Vaak worden deze niet gebruikt in combinatie met de Scanfie POS app en wil je deze uitschakelen. Dit kunnen wij helaas nog niet automatisch instellen voor je, maar kan eenvoudig worden ingesteld door de volgende stappen te doorlopen.

Open het instellingen scherm op de L2s_PRO door met je wijsvinger van bovenaf het scherm naar beneden te bewegen.

settings-1

Swipe nu nog een keer naar beneden zodat het instellingen symbool zichtbaar wordt, druk vervolgens op het instellingen symbool

settings-advanced

Klik vervolgens op de scherm instellingen

In het scherm instellingen scherm druk je op geavanceerd

Vervolgens ga je naar de instelling "Button Control"

Onder dit scherm kun je de knoppen uitschakelen

Schakel hier alles uit, behalve de 'Back Key'.