De groep van een reeds ingevoerde bestelling wijzigen

Een bestelbon kan overgezet worden op een andere groep.

1. Open vanuit het knoppenscherm het "Bestellingen" scherm

2. Haal de bestelling terug naar de kassa door op het kassa icoon te drukken

3. Heropen de bestelling door op Bewerk te drukken

Let op, de bestelling komt hiermee weer terug in de concept stand.

NB: Wil je ook gelijk de tafel wijzigen? Kies dan eerst de juiste tafel voordat je de groep wijzigt.

4. Kies de nieuwe groep door het groepenselectie scherm te openen

5. Kies na het selecteren van een nieuwe groep voor Boek op groep om de bestelling op de nieuwe groep te plaatsen

Let op, als de bestelling niet wordt geboekt blijft deze in concept staan.