Dashboard

Het Dashboard in je Scanfie omgeving geeft inzicht in de bedrijf. Kies zelf welke widgets je wil zien en over welke periode.

Het dashboard is alleen beschikbaar voor medewerkers met de rollen Beheerder of Boekhouding.

Rechtsboven in zie je deze knoppen:

•  Rapportages: Snelkoppeling naar de pagina Rapportage > Verkopen. Lees hier meer over het maken van rapportages.
  • Widget toevoegen: Voeg een widget toe aan het dashboard. Je hebt de keuze tussen Rapportage widgets of een Meldingen widget.

• Vul een Naam in voor de widget
    • Kies het type widget uit de dropdown lijst (alleen bij Rapportage widget)
    • Kies de periode die je deze widget wil laten weergeven (alleen bij Rapportage widget)
    • Volgorde bepaalt de volgorde waarin de widgets op het dashboard getoond worden.
    • Klik op Opslaan

Widget opties

In elke widget zie je de volgende informatie en opties: