Boeken op tafelrekening

Wil je vanuit de kassa een bestelling boeken op een tafelrekening? Volg dan de volgende stappen.

Klik in de kassa op de knop met het raster en het label "losse verkoop":

Op het volgende scherm kies je het juiste gebied, en klik je op de betreffende tafel.

Je keert nu terug naar het kassa scherm. Rechts bovenin wordt de openstaande rekening getoond, indien van toepassing. Daar direct onder wordt de bestelling getoond die op dit moment wordt ingevoerd.

De blauwe knop is nu veranderd van "Betaal" naar "Boek op tafel". Klok op deze knop om de bestelling toe te voegen aan de tafel rekening.