Bestelling plaatsen op Groep

Een bestelling plaatsen op een groepsrekening

Groep selecteren of aanmaken

1. Klik in het kassa scherm onderaan op de knop "Groep"
  2. Klik op een Bestaande groep, maak een Nieuwe groep aan of kies Geen groep om terug te keren naar het kassa scherm zonder groep selectie.

TIP: Via het zoekveld kun je op groep- of klantnaam zoeken. Wanneer de klant al bestaat in het systeem kan op deze manier direct een groepsrekening worden geopend voor de klant.

1. Bestaande groep: Je komt direct terug op het kassa scherm.
    2. Nieuwe groep: Vul de groep gegevens in. Achternaam is een verplicht veld, de rest is optioneel. Klik op Opslaan en bestellen, je komt dan terug naar het kassa scherm

Bestelling invoeren

1. klik nadat de groep is geselecteerd op het kassa scherm de producten aan en klik op "Boek op Groep" om de ingevoerde bestelling op de groepsrekening te boeken.

Groep uitchecken / afrekenen

1. Klik in het kassa scherm onderaan op de knop "Groep".
  2. Klik op de groep die wil gaan afrekenen. Je keert terug naar het kassa scherm.
  3. Klik op "Uitchecken" om naar het afreken scherm te gaan.
  4. Reken af via de gewenste betaalmethode