Bereidingsplaatsen

Door te werken met meerdere bereidingsplaatsen kun je werkbonnen routeren naar verschillende printers of digitale werkbonnen tonen op basis van bereidingsplaats.

Omdat bereidingsplaatsen gerelateerd zijn aan de bonprinters en print configuraties maak je deze aan vanuit het bonprinters menu.

• Ga in het menu naar Hardware > Bonprinters
  • Klik rechts bovenin op Bereidingsplaatsen

Klik vervolgens op + Bereidingsplaats toevoegen
  • Naam: De naam van de bereidingsplaats, bijvoorbeeld Bar of Koude Keuken
  • Volgorde:
  • Bereiding instellingen: Zet op JA bij gebruik van digitale werkbonnen op keuken- of barschermen.
    • Bereiding starten toestaan: Geeft aan of je op het keukenscherm de bereiding van een product of bestelling wil kunnen starten.
    • Bereiding afvinken toestaan: Geeft aan of je op het keukenscherm de een product wil kunnen afvinken als het bereid is.

Bij gebruik van het gasten oproepsysteem:

• Buzzer instellingen:  Geef aanvullende buzzer instellingen op voor deze specifieke bereidingsplaats.
    • Oproep knop uitschakelen: verberg de oproepknop voor deze bereidingsplaats op het keuken- / uitgiftescherm.
    • Buzzer titel: Naam van de buzzer voor deze bereidingsplaats in het overzicht Buzzers.
    • Tekst bij buzzer oproep: Deze tekst wordt getoond op de oproeppagina die de gast ziet na het plaatsen van een bestelling met oproep mogelijkheid.

Bij gebruik van online bestellingen:

• Drukte instellingen: Geef aanvullende  instellingen op voor op de digitale menukaart als er bestellingen worden geplaatst met deze bereidingsplaats.
    • Drukte melding tonen vanaf aantal bestelde producten: Als er meer dan dit aantal producten zijn besteld met deze bereidingsplaats (binnen ingestelde tijdsperiode) krijgt de gast de opgegeven drukte melding te zien in de winkelmand bij het plaatsen van een bestelling.
    • Drukte melding berekenen over periode (in minuten)Het tijdvak waarin het aantal bestelde producten wordt berekend
    • Drukte melding content: De tekst die wordt getoond aan de gast als het aantal opgegeven producten is besteld binnen de ingestelde periode.

Bijvoorbeeld:

De gast ziet in de winkelmand deze melding: