Bereidingsplaats en gang koppelen bij arrangement

Als een arrangement producten bevat die op een andere bereidingsplaats of in andere gang valt dan de sectie waar het arrangement in staat, is het mogelijk om per onderliggend product hier een afwijkende instelling voor op te geven.

Voorbeeld:

Op de menukaart 'Diner' staat een sectie "keuze menu's". Deze sectie heeft geen ingestelde gang omdat het keuzemenu diverse gangen bevat. De ingestelde bereidingsplaats is 'Warme keuken'. We willen echter de voorgerechten en nagerechten op bereidingsplaats "Koude keuken" zetten, en de gekozen gerechten in de juiste gang meenemen op de werkbonnen.

• Ga naar Assortiment > Arrangementen
  • Klik op Arrangement toevoegen of bewerk een bestaand arrangement
  • Zet "Keuzes splitsen op orderregel" op Ja
  • Klik achter het product op de bewerk knop, en kies "Afwijkende gegevens opgeven"

• Kies bij Bereidingsplaats de juiste bereidingsplaats voor dit product. (Als er geen afwijkende bereidingsplaats staat ingesteld wordt de bereidingsplaats van de menukaart sectie waar het arrangement in staat gebruikt.)
  • Kies bij Gang de juiste gang voor dit product. (Als er geen afwijkende gang staat ingesteld wordt de gang van de menukaart sectie waar het arrangement in staat gebruikt.)

• Klik op Opslaan en Sluiten
  • Herhaal dit voor alle producten waarvoor je afwijkende instellingen wil opgeven, en klik vervolgens op Opslaan en Sluiten in het arrangement scherm.