1. Scanfie kennisbank
  2. Service (bedieningsverzoeken)

Bedieningsverzoeken

Onder het kopje 'Service' in het menu worden alle lopende bedieningsverzoeken getoond. Dit scherm wordt realtime ge-update bij (bijvoorbeeld) een nieuw verzoek.

Lopende bedieningsverzoeken kunnen eenvoudig worden beheerd, waarbij bij status veranderende acties direct worden teruggekoppeld aan de gast.

Bedieningsoproep vanuit een bestelling

Soms kan het voor komen dat een gast niet kan betalen met de mobiele telefoon. In dat geval kan de gast de bediening oproepen om hierbij te helpen.

Bij het bekijken van de bestelling kun je er voor kiezen om de bestelling alsnog door te voeren, of te annuleren. Bij het handmatig doorvoeren gaat de bestelling de normale procedure in (de bon wordt geprint en er wordt eventueel een buzzer aangemaakt)