Automatisch uitloggen op de kassa

Het is mogelijk om gebruikers automatisch uit te loggen op de kassa, indien je gebruik maakt van onze Android app / kassa software.

Dit is in te stellen per apparaat, zo kun je er voor zorgen dat bijvoorbeeld keukenschermen en handhelds niet automatisch uitloggen.

• Ga hiervoor naar Hardware > POS terminals.
  • Klik op het menu icoontje en vervolgens op bewerken.
  • Onderaan dit scherm vind je "Automatisch gebruiker uitloggen na (seconden)". Vul hier het aantal seconden in waarna er automatisch moet worden uitgelogd op dit apparaat.

• Klik op Opslaan.

Ververs nu het kassascherm. Bovenin het scherm zie je een timer aflopen vanaf het ingestelde aantal secondes.

Sta je te wachten op iets en wil je voorkomen dat er automatisch wordt uitgelogd door inactiviteit? Tik dan ergens het scherm aan zodat de timer opnieuw begint met aftellen.