4G simkaart PAX A77

Om gebruik te maken van een 4G verbinding via een door Scanfie simkaart op een pax A77 pinterminal moet het juiste 4G toegangspunt worden ingesteld. Volg daarvoor onderstaande stappen.

1. Ga naar Instellingen.
  2. Voer het wachtwoord pax9876@@ + OK in.
  3. Kies voor Netwerk en Internet.
  4. Klik op Mobiel netwerk.
  5. Controleer of alle opties aan staan: Mobiele data, Roaming en Mobile data always online.
  6. Klik op Geavanceerd.
  7. Scrol helemaal naar onder en kies Namen toegangspunten.
  8. Druk rechtsboven op +.
  9. Klik op Naam en vul Scanfie in.
  10. Klik op APN en vul in: m2mc.simservices.
  11. Druk rechtsboven op de 3 puntje en kies Opslaan.
  12. Controleer of de APN Scanfie is geselecteerd.
  13. Ga terug naar het startscherm van de Pax A77 met de O in de navigatiescherm.