23-10-2023 Wat is er nieuw

Lees hier de laatste ontwikkeling

- Generieke plugin voor het doorsturen van omzet (uitwerken formaat?)
- Standaard omzetgroepen 9910 nu per BTW tarief (e.g. 99109 991021)
- Omzetgroepen kunnen nu verplicht worden gemaakt (instelling)
- Laatste bon print knop op kassascherm voor losse verkoop
- Automatische kleuren per activiteit bij groepen (vanuit reserveringssysteem)
- Verbetering verplaatsen en samenvoegen van tafels met groep
- Groep verplicht stellen voor alleen gasten (instelbaar)
- Ondersteuning meerdere EAN codes
- Automatisch placeren van groepen vanuit reservingssysteem
- Achtergrond video ondersteuning bij zuilen
- Ondersteuning voor afwijkende valuta (munten) bij menukaart producten